Experience the reel escape - missionroom
SWAT

SWAT

De dreiging op aanslagen neemt steeds meer toe in Europa. Alle bewijzen beginnen zich bij de verdachte flink op te stapelen. Tijd om in actie te komen en een inval te doen. Gaat het jullie lukken om een of meerdere aanslagen te voorkomen? Tijdens de huiszoeking van de verdachte stuiten jullie op bijzondere informatie. Is jullie team getraind genoeg om deze informatie diep genoeg te doorgronden?

Stap in de huid van een echt SWAT teammember en doe een heuse inval in de woning van de verdachte!

Deze escape room is te spelen met kinderen vanaf 16 jaar, onder de 18 alleen onder begeleiding.

Maximaal 8 personen.

De kosten per spel zijn 115,- spel van 75 minuten incl. briefing en de-briefing. Bij 6 spelers, per extra speler betaal je 10,- extra.

This theme is not yet available in English

DEA

DEA

Een nieuwe drug maakt meer en meer slachtoffers. Snel ingrijpen is van groot belang voordat er meer slachtoffers zullen sterven. Inmiddels is er een groot onderzoek opgezet en wijzen er diverse bewijzen in dezelfde richting. Aan het DEA team nu de opdracht om zo snel mogelijk te onderzoeken wat er precies voor drugs worden gemaakt zodat de slachtoffers behandeld kunnen worden.

Slaag jij met jouw eigen DEA team erin om op tijd het doel te bereiken?

Deze escape room is te spelen met kinderen vanaf 16 jaar, onder de 18 alleen onder begeleiding.

Maximaal 6 personen. ( meer is echt niet mogelijk )

De kosten per spel zijn 125,- spel van 75 minuten incl. briefing en de-briefing.

This theme is not yet available in English

Cafe Voorburg

Cafe Voorburg

Dirk Jacobus Klink was een Voorburger die altijd klaarstond voor iedereen. Op zijn oude dag bezat hij een klein cafeetje aan de rand van de stad, de ideale plek om even lekker door te zakken. Iedereen spreekt vol lof over hem maar wat niemand begrijpt is waarom hij tot z’n overlijden zo bleef vasthouden aan zijn geliefde café.

Ben jij met je team corrupt genoeg? Is jullie teamgeest en samenwerking bestand tegen een stootje? Gaat het jullie lukken om voordat de FIOD een inval doet het geld in het cafe te vinden en veilig te stellen of vallen jullie in de handen van jullie collega’s ten prooi?

Laat je meenemen in het verhaal van Cafe Voorburg. Vol uitdagingen zal deze escape room het uiterste van je creativiteit vragen om het uiteindelijke doel te bereiken.

Cafe Voorburg is perfect om te spelen met het gezin.
De leeftijd van 16 tot 94! is inmiddels uit het Cafe ontsnapt.

Deze escape room is te spelen met kinderen vanaf 12 jaar, onder de 17 alleen onder begeleiding.

Maximaal 8 personen.

De kosten per spel zijn 115,- spel van 60 minuten. Bij 6 spelers, per extra speler betaal je 10,- extra.

This theme can also be played in English

KIDS!

Deze kamer is nu ook te spelen in KIDS! versie, speciaal voor kinderen met aangepaste puzzels. van 10 – 14 jaar, Max 8 personen.

Christina's droom

Christina's droom

Het verhaal gaat over de 5 jarige Christina die veel last heeft van enge dromen en speelt zich af in haar slaapkamertje. In haar slaapkamer zijn diverse uitdagingen te vinden, door deze op te lossen en te kraken wordt de weg voor Christina vrijgemaakt naar droomland, waar zij niet meer gekweld zal worden door haar enge dromen.

Ontvlucht op tijd de kamer van het meisje of je wordt de rest van je leven ‘s nachts gillend wakker net als Christina… Geluid en licht zorgen in deze kamer voor speciale effecten.

Deze escape room is te spelen met kinderen vanaf 12 jaar, onder de 17 alleen onder begeleiding.

Maximaal 6 personen.

De kosten per spel zijn 115,- spel van 60 minuten.

This theme can also be played in English

 • Talitha

  Super leuke escape room! Origineel thema en leuke puzzels, sommige had ik wel eerder gezien maar dat mocht de pret niet drukken! Mooi in het thema en wat ook voor mij altijd belangrijk punt is, is de gastheer en dat zit hier goed! Met passie gemaakte kamer en dat zie en hoor je terug zowel in de kamer zelf als bij het gezellig napraten met de eigenaar! Aanrader!
 • Rob

  Al veel escaperooms achter de kiezen maar deze is echt top Verrassend , spannend , vernieuwend . We waren er met twee volwassenen en twee kids van 14. We hebben genoten van het verhaal en de doordachte raadsels. Echt een aanrader!
 • Iris

  Makkelijk bereikbaar zowel met ov als auto. Leuke ontvangst ruimte. Wij waren met 6 vrienden en vonden het geweldig. Er waren zoveel verschillende puzzels, raadsels, zoekopdrachten en maakopdrachten. De afwisseling maakt deze escaperoom zoveel unieker dan andere escaperooms waar we zijn geweest en het toetje is het sfeertje van de escaperoom. Absoluut een aanrader!!!!
 • Wesley

  Vandaag met zijn vieren deze room gespeeld. Ontvangst was prima, fijn dat er aan details is gedacht zoals opladerkabels in de kluisjes. Room zelf kan ik kort over zijn; Mooi vormgegeven en erg gezellige en originele sfeer! Puzzels zitten goed in elkaar, goede balans techniek / sloten en genoeg ‘oh cool!’ momenten. Achteraf nog even gezellig nakletsen met de eigenaar, dikke prima. Wederom is Zuid-Holland een kamer gebouwd met passie rijker, absoluut een aanrader!
 • Talitha
 • Rob
 • Iris
 • Wesley
 

 Plan & reserveer

Prik met je vrienden, collega’s of familie een datum en reserveer online via ons boekingssysteem.

 Laat je opsluiten

Berg jullie waardevolle spullen op in het kluisje en betreed de kamer. De deur gaat op slot, en dan..

 Ga op onderzoek uit

Beweeg je door de kamer en ga op onderzoek uit! Alles dat los zit zou onderdeel van het spel kunnen zijn.

 Werk goed samen

Samenwerken is onwijs belangrijk in een escape room. Zie je iets? Deel het met je team!

 Verdeel de taken

Het heeft geen zin om met z’n allen één puzzel op te lossen. Zorg dat de taken verdeeld worden zodat zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt.

 Denk logisch na

Alle puzzels in de kamer hebben een reden. Denk dus logisch na en wees creatief.

Word ik echt opgesloten?

Je wordt echt opgesloten, maar met de paniekknop ben je er indien nodig direct weer uit. Dit omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit bijdraagt aan de beleving van onze escape room. Echter, er zijn noodprocedures en er is ook een paniekknop. Wanneer je deze indrukt gaat het licht aan en de deuren open, het spel is dan wel ten einde. Daarnaast houden we je via live videobeelden in de gaten.

Hoe lang duurt de escape room?

Het spel duurt 60 minuten. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Het zou jammer zijn als je al tijd hebt verloren voordat je begint. Na afloop zullen we nog kort het spel met je doornemen. Het is mogelijk om bij ons een drankje te kopen.

Wat gebeurt er als we tijd te kort komen?

Het spel loopt ten einde als de 60 minuten zijn verlopen. Vanzelfsprekend gaat dan de deur alsnog open zodat je kan ontsnappen. Echter zullen de gescoorde punten niet meetellen voor de jackpot. Je bent natuurlijk altijd welkom om het nog een keer te proberen om binnen de 60 minuten te ontsnappen.

Hoeveel personen zijn er in de kamer

Per escape room is er vermeld voor hoeveel deelnemers het spel is ontworpen. Het spel is ontworpen op dit aantal spelers. Ditzelfde geldt ook voor de minimale leeftijd. Ideaal is een groep van 6 spelers die samen werken. Maar echtparen zijn ook vaak zeer succesvol samen!

Wie is er bij ons in de kamer?

De boeking is per kamer, je speelt het spel dus met je eigen gezelschap. Er zullen geen andere personen bij geplaatst worden.

Oepsie ik kan toch niet komen?

Tot 24 uur vooraf kan je kostenloos annuleren. Wanneer je te laat annuleert brengen we de kosten in rekening, immers hebben we de escape room voor je vrijgehouden en niet kunnen verhuren. Bij het plaatsen van een reservering ga je accoord met de voorwaarden.

Zijn er parkeer voorzieningen?

Bij ons is voldoende parkeerruimte. Mocht dit niet voldoende zijn dan is er genoeg parkeerruimte in de buurt. Met het openbaar vervoer zijn we ook goed bereikbaar! We zitten naast station Voorburg alwaar de tram, trein en bussen stoppen.

Is het mogelijk om als team een teambuilding te doen?

Natuurlijk! We maken ook teambuilding concepten op maat. Zo kunnen we ook een lunch of vergader ruimte verzorgen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat moeten we mee brengen?

Je hoeft niets mee te brengen, hoewel een leesbril soms goed van pas kan komen. Trek niet je nieuwste kleren aan. Het is mogelijk dat er aanwijzingen op de grond of bijvoorbeeld onder water liggen. We verklappen nog niets maar hou overal rekening mee!

 

Overgoo 3
2266 JZ Leidschendam

085-7735250