fbpx
missionroom logo

Boek een Escape Room met een cadeaubon

Het is leuk om een Escape Room cadeaubon te krijgen, maar nog leuker om er een te geven. Niet alleen op verjaardagen of feestdagen, maar soms ook gewoon zomaar voor de leuk. De Escape Room Nederland cadeaubon is een creatief presentje voor je vrienden, familie of collega’s. Even ontsnappen aan de drukte en de routine van het leven door een Missionroom Escape Room te doen.

Waarom speciaal een Escape Room cadeaubon?

Je kunt een generieke cadeaubon cadeau doen, maar het leuke aan een speciale Escape Room cadeaubon is het verleggen van je grenzen. Escape Rooms bestaan nog niet zo lang, dus je kent ongetwijfeld mensen die het nog niet hebben geprobeerd. Hiermee geef je iemand een duwtje in de rug om iets nieuws te proberen waar ze beslist nog lang over zullen napraten.

Escape Rooms in de media

Dankzij de enorme groei die Escape Rooms in de afgelopen jaar hebben gekend, staan ze vaak in de media. Ontwikkelingen en vernieuwingen worden op de voet gevolgd. Op de Missionroom website kun je de FAQ vinden waar de meest gestelde vragen worden beantwoordt. Ook staan er tips over hoe je, binnen de gestelde tijd van 60 minuten, succesvol uit een Escape Room kan ontsnappen.

Onbeperkte geldigheid

Het is goed om te weten dat de Escape Room cadeaubon niet verloopt. Je kunt de bon met een gerust hart bewaren en deze volgend jaar of het jaar daarna verzilveren. Op de website van Missionroom staat het aanbod en de beschikbaarheid. Bij Escape Rooms betaal je doorgaans per kamer. Afhankelijk van het type Escape Room is er sprake van een maximaal aantal spelers. Meestal is dit 6-8 spelers.

Een cadeaubon met een missie

De Missionroom in Leidschendam biedt, zoals de naam al doet vermoeden, diverse missies aan voor publiek vanaf 16 jaar en ouder. De Escape Rooms hebben elk een ander thema, van terrorisme tot horror en het oplappen van drugskartels. Met de Escape Room Nederland cadeaubon leg je de keuze bij de ontvanger van het cadeau.

Step1.
Check onze video's

Check hier onze escape room video's van onze escape rooms of bekijk de 10 tips om succesvol uit een escape room te ontsnappen.

Step2.
Reserveer je tijdslot

Selecteer via ons reservering systeem je gewenste tijdslot voor een van de escape rooms, en voltooi je reservering.

Step3.
Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het spelen van een escape room met je vrienden, gezin of je collega's? neem contact op via onze contact pagina


Escape room den haag

Copyright 2023 by  Missionroom.nl and Qusax.

Disclaimer