fbpx
missionroom logo

De Café Voorburg Escape Room van Missionroom is beregezellig

Onze Café Voorburg Escape Room zal je laten schudden op je grondvesten. Het is een uitdagende game waar samenwerking, inzicht, creativiteit en inlevingsmorgen niet onbelangrijk zijn. Dirk Jacobus Klink liet tot zijn overleden zijn geliefde café niet los. Waarom is dat eigenlijk? Vragen veel dorpsgenoten en vrienden zich af. Dat is aan spelers om uit te vinden.

Café Voorburg is een Escape Room waar je tot het gaatje gaat

Als nabestaanden begeeft jullie groep je de Escape Room in. Er vindt eerst een briefing plaats door onze Game Master voordat de actie van start gaat. Corrumpeert jullie team of blijven jullie trouw aan elkaar? Slechts 43% ontsnapt binnen de 60 minuten uit de Escape Room. Wij zijn hard op zoek naar mensen die dat percentage omhoog weten te brengen.

Met z’n allen

Met maximaal 6 spelers neem je deel aan de Café Voorburg Escape Room. De ideale groepsgrootte is 4-6 spelers, maar met z’n tweeën is het ook mogelijk mits je uitstekend samenwerkt. Het is de bedoeling om het raadsel op te lossen met behulp van aanwijzingen, puzzels en andere hersenkrakers. De passende licht- en geluidseffecten zorgen voor een onvergetelijke ervaring.


Café Voorburg is een ideale Escape Room voor een gemixt gezelschap en voor families. Let wel, het is niet geschikt voor rolstoelen. Kinderen ouder dan 14 mogen ook meespelen onder begeleiding van ouders.

Gesloten ruimtes

We begrijpen dat sommige mensen het niet leuk vinden om opgesloten te zitten. Dat is wel het concept van een Escape Room. Aan mensen met (lichte) claustrofobie hebben wij gedacht. Allereerst staan we via walky talky’s in contact met spelers en kunnen we extra hulpmiddelen zoals een zaklamp of een kaart meegeven.


Als we toch merken dat spelers bang worden dan kunnen we het spel altijd pauzeren. Gelukkig is dat bijna nooit het geval!

Missionroom is centraal gelegen

We bevinden ons pal naast Den Haag in Leidschendam. Er is gratis parkeerruimte voor de deur en openbaar vervoer op een steenworp afstand. We zien je graag snel verschijnen in Christina’s droom.

Step1.
Check onze video's

Check hier onze escape room video's van onze escape rooms of bekijk de 10 tips om succesvol uit een escape room te ontsnappen.

Step2.
Reserveer je tijdslot

Selecteer via ons reservering systeem je gewenste tijdslot voor een van de escape rooms, en voltooi je reservering.

Step3.
Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het spelen van een escape room met je vrienden, gezin of je collega's? neem contact op via onze contact pagina


Escape room den haag

Copyright 2023 by  Missionroom.nl and Qusax.

Disclaimer