fbpx
missionroom logo

De Christina’s droom Escape Room vergt veel lef

Iedereen verdient een vredige nachtrust, ook het kleine meisje in de Christina’s droom Escape Room. Zij wordt namelijk geteisterd door enge dromen. In deze griezelige Escape Room is het aan spelers om erachter te komen waar deze nachtmerries hun oorsprong vinden.


Missionroom in Leidschendam nodigt spelers uit om binnen 60 minuten te ontsnappen uit uitdagende Escape Room.

de Christina’s droom Escape Room is geen appeltje eitje

Onze Escape room vereist inzicht, creativiteit en bovenal samenwerking. Wij raden aan de Escape Room te spelen met maximaal 4 spelers, maar het is ook mogelijk om met een grotere groep te spelen.

Ook duo’s kunnen bij ons terecht. Wij hebben gemerkt dat bijvoorbeeld echtparen die goed op elkaar inspelen de code weten te kraken. Bij Missionroom betaal je niet per speler, maar voor de gehele kamer.

Hoe de Escape Room in elkaar zit

Het begint al bij aankomst op onze locatie in Leidschendam. Je waant je echt in een politiebureau. Onze missies draaien om speurwerk. Wij beschikken over gratis parkeerruimte en we bevinden ons op enkele minuten loopafstand van het openbaar vervoer.


Spelers krijgen 60 minuten de tijd om aanwijzingen te vinden, puzzels op te lossen en uiteindelijk het raadsel op te lossen. Bij aanvang geeft onze Game Master een korte briefing en daarna kan het avontuur beginnen.


Onze licht- en geluidseffecten in de griezelige slaapkamer van Christina zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Donkere passages en griezelig geluid

De donkere passages in de gesloten ruimtes kunnen intimiderend zijn, maar geen zorgen, we zullen met je in contact staan via walky talky’s. Ook geven we je zaklampen mee, zodat je niet in het duister tast. Wij hebben vaak claustrofobische spelers op bezoek die hun zorgen uiten, maar na afloop komen ze meestal vol energie en opwinding de Escape Room weer uit.

 

Er bestaat een kans van 36% dat je gillend naar huis rent na afloop. Slechts 64% lost het raadsel op binnen de tijdslimiet. Als het je niet lukt, dan geven we je een schouderklopje en kun je het uiteraard altijd opnieuw proberen!

Step1.
Check onze video's

Check hier onze escape room video's van onze escape rooms of bekijk de 10 tips om succesvol uit een escape room te ontsnappen.

Step2.
Reserveer je tijdslot

Selecteer via ons reservering systeem je gewenste tijdslot voor een van de escape rooms, en voltooi je reservering.

Step3.
Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het spelen van een escape room met je vrienden, gezin of je collega's? neem contact op via onze contact pagina


Escape room den haag

Copyright 2023 by  Missionroom.nl and Qusax.

Disclaimer