fbpx
missionroom logo

De CSI Escape Room brengt je in hogere politiesferen

Altijd al benieuwd geweest hoe het is om deel te nemen aan een officiële politiemissie. Bij Missionroom kunnen we je dat bieden op het officiële gedeelte na. Close enough!

Onze Escape Rooms draaien om bloedstollende actie met als doel om de georganiseerde misdaad een loer te draaien. Of het nu drugs, terrorisme of witwassen is, jij kan zorgen voor een veiligere samenleving.

Onze Escape Rooms voelen als een CSI aflevering

We zijn op zoek naar jou in onze nieuwe afleveringen van CSI: Leidschendam. Of je nu van actie of mysterie houdt. Onze Escape Rooms grijpen je beet en laten je gedurende 60 minuten niet los! In onze SWAT Escape Room draait het om het oplappen van een terroristische organisatie en in de DEA Escape Room moeten spelers de georganiseerde drugs misdaad in de kiem smoren.

Samenwerken of falen

Voor de ideale Escape Room ervaring raden wij een groep aan niet groter dan 6 personen. 4 personen is, volgens onze ervaring, de ideale groepsgrootte. Echter, echtparen weten vaak ook binnen 60 minuten te ontsnappen mits zij goed op elkaar inspelen.


In de verschillende kamers zijn de licht- en geluidseffecten perfect ingestemd op de verschillende verhaallijnen. We zorgen ervoor dat je geen seconde rust hebt en onder druk aanwijzingen moet vinden en puzzels moet oplossen. De tijd vliegt voorbij.

Claustrofobie? Geen probleem

In onze donkere passages en gesloten ruimtes kan het soms eng zijn. Onbekende dingen zijn meestal eng in het begin. Dat weerhoudt veel mensen met claustrofobie niet om toch de CSI Escape Rooms te proberen. In 99% (geen officiële statistiek) komen ze vrolijk en vol energie uit de Escape Rooms na 60 minuten.


Via Walky Talky’s staan de Game Masters constant in contact met de spelers. We kunnen ook zaklampen meegeven om het gemakkelijker te maken. Graag op voorhand aangeven en wij regelen het!

Gratis parkeerruimte

Wij bieden gratis parkeergelegenheid voor de deur van ons fictieve politiebureau. Ook bevinden we ons op 2 minuten loopafstand van de dichtstbijzijnde metro/treinhalte. We heten je van harte welkom in de Missionroom!

Step1.
Check onze video's

Check hier onze escape room video's van onze escape rooms of bekijk de 10 tips om succesvol uit een escape room te ontsnappen.

Step2.
Reserveer je tijdslot

Selecteer via ons reservering systeem je gewenste tijdslot voor een van de escape rooms, en voltooi je reservering.

Step3.
Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het spelen van een escape room met je vrienden, gezin of je collega's? neem contact op via onze contact pagina


Escape room den haag

Copyright 2023 by  Missionroom.nl and Qusax.

Disclaimer