fbpx
missionroom logo

De DEA Escape Room is genadeloos hard

Bij Missionroom is iedereen in de DEA Escape Room 60 minutenlang een drugsagent. Een groep bendeleden heeft een gevaarlijke drug verspreidt die het leven vraagt van menig gebruiker. Dit kan zo niet langer doorgaan. In de DEA Escape Room is het de taak van de spelers om het drugsmysterie op te lossen en de genadeloze bendeleden achter slot en grendel te gooien.

In de DEA Escape Room geldt het recht van de slimste

Geïnspireerd door de fictieve drugsbaas Walter White die de laatste jaren van zijn leven door het leven ging als Heisenberg in de razend populaire serie Breaking Bad. De drug die op de meedogenloze straten circuleert is Crystal Meth. Als team is het jullie verantwoordelijk als DEA-agenten om het criminele netwerk bij de graag te grijpen.


Door de Escape Room heen vind je aanwijzingen en puzzels in de vorm van uitdagende hersenkrakers. De teams die op elkaar kunnen bouwen komen vaak succesvol uit de bus.

Samenwerken betekent ontsnappen

Er staan maar 60 minuten op de klok en we kunnen je verzekeren dat deze minuten als sneeuw voor de zon wegtikken. Elke seconde is waardevol, zeker in een stresssituatie. Een goede rolverdeling is essentieel. Wij hebben gemerkt dat de ideale groepsgrootte 4-6 spelers is. De totale duur is 75 minuten inclusief briefing. Laat al je zintuigen prikkelen door het 3D geluid en de waanzinnige lichteffecten.

Voor (bijna) iedereen geschikt

Voor personen vanaf 18 jaar en kids vanaf 14 jaar (onder begeleiding van ouders) kun je meedoen met de DEA Escape Room. Ook zwangere spelers zijn bij ons meer dan welkom! Ben je geen fan van gesloten ruimtes? Geen zorgen, wij staan constant in contact met spelers om instructies te geven door middel van walky talky’s.


Ook kunnen we zaklampen meegeven als daar behoefte aan is. Veiligheid staat bij ons op nummer 1, dus zodra wij merken dat een speler het niet naar zijn zin heeft, grijpen wij in en pauzeren wij de effecten.

Missionroom is centraal gelegen

Je kunt ons vinden in Leidschendam vlakbij op een steenworp afstand van het openbaar vervoer en we beschikken over gratis parkeerruimte. Kom langs, kruip in de rol van DEA- agent en maak het je missie om de straten schoon en veilig te houden!

Step1.
Check onze video's

Check hier onze escape room video's van onze escape rooms of bekijk de 10 tips om succesvol uit een escape room te ontsnappen.

Step2.
Reserveer je tijdslot

Selecteer via ons reservering systeem je gewenste tijdslot voor een van de escape rooms, en voltooi je reservering.

Step3.
Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het spelen van een escape room met je vrienden, gezin of je collega's? neem contact op via onze contact pagina


Escape room den haag

Copyright 2023 by  Missionroom.nl and Qusax.

Disclaimer