fbpx
missionroom logo

De FBI Escape Room is voor doorgewinterde speurders

Altijd al als een FBI-agent willen speuren? Het is mogelijk in onze FBI Escape Room. Bij Missionroom zijn alle Escape Rooms ingericht als politiemissies. Of je nu een drugsoperatie oplapt of een terroristische aanslag voorkomt, bij Missionroom draait het om hardcore speurwerk. We gaan wat meer vertellen over onze Escape Rooms en wat er zoal bij komt kijken.

In de FBI Escape Room is elke seconde cruciaal

Het is de bedoeling om binnen 60 minuten te ontsnappen. In de FBI Escape Room liggen aanwijzingen verspreidt die leiden tot puzzels en andere hersenkrakers. Samenwerking is vereist om de raadsels op te lossen en het mysterie te ontrafelen.

Je kunt kiezen uit de volgende Escape Rooms bij Missionroom:

  • SWAT: bloedstollende actie waarbij de missie is om een terreurbeweging een halt toe te roepen en zo een aanslag in Europese steden te voorkomen
  • DEA: gebaseerd op de legendarische serie Breaking Bad. Crystal Meth vernietigt steeds meer levens en het is aan spelers de taak om de drugsbende in de kraag te grijpen
  • Café Voorburg: Er is veel geld gemoeid in dit kleine café aan de rand van Voorburg. Als nabestaanden van de overleden ex-eigenaar Dirk Klink moeten spelers een groot geldmysterie oplossen.

Makkelijk bereikbaar

Het is geen moeilijke missie om ons te vinden. De missies beginnen pas als u ons pand binnentreedt. Voor onze deur is gratis parkeerruimte beschikbaar, maar we zijn ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bang van gesloten ruimtes? Geen probleem

Wij vinden het belangrijk dat iedereen het naar de zin heeft. Onze Escape Rooms zijn veelal donker en bestaan uit gesloten ruimtes, maar we staan constant met deelnemers in contact via Walky Talky’s. Daarnaast is het, mits dit op voorhand wordt aangegeven, ook mogelijk om te spelen met hulpmiddelen, zoals zaklampen.

Doe een Escape Room cadeau

Onze Escape Rooms zijn ideaal voor vriendengroepen, families of collega’s. Het is een test die bepaalt hoe goed jullie samenwerking en creativiteit is. De feestdagen komen er weer aan, een uitstekend moment om samen een Escape Room te doen. Na 60 minuten ga je gillend naar huis of je verlangt direct naar meer actie!

Step1.
Check onze video's

Check hier onze escape room video's van onze escape rooms of bekijk de 10 tips om succesvol uit een escape room te ontsnappen.

Step2.
Reserveer je tijdslot

Selecteer via ons reservering systeem je gewenste tijdslot voor een van de escape rooms, en voltooi je reservering.

Step3.
Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het spelen van een escape room met je vrienden, gezin of je collega's? neem contact op via onze contact pagina


Escape room den haag

Copyright 2023 by  Missionroom.nl and Qusax.

Disclaimer