fbpx

De moord op Joyce

DE MOORD OP JOYCE

Tijdens de veertigste verjaardag van Tamara van het Niet worden alle gasten opgeschrikt door luid gegil. Precies op het moment dat Joyce en haar man Luc naar buiten zijn gegaan om het gezamenlijke cadeau uit de auto te halen. Missionroom Police heeft al snel 5 verdachten in het vizier. Echter ontbreekt het momenteel aan personeel om deze zaak snel op te lossen. Aan jullie als ervaren inspecteurs de taak dit onderzoek snel af te ronden!


Nadruk op het dossier

De moord op Joyce is een nieuwe thuisgame van Missionroom. Bij deze thuisgame ligt de nadruk op het dossier met de verhoren en getuigen verklaringen. Minder online, maar het echte oude, recherche werk. Daarom is deze thuisgame korter en goedkoper. Perfect om op een mooie avond samen te spelen.

2 - 4 personen

De thuisgame : De moord op Joyce is gemaakt om in een klein gezelschap te spelen. Gezellig thuis aan de keukentafel of in de tuin onder de terrasverwarmer. Met een team van 2 - 4 personen staat het garant voor een uitdagende avond!

2 uur plezier

Het mooie weer komt eraan dus je wilt ook geen hele dag en avond binnen zitten. Daarom juist deze thuisgame. Goed en gezellig samen te spelen in ongeveer twee uurtjes. Je kan starten en stoppen wanneer het uitkomt.

Off-line

Ja je leest het goed : off-line. We zitten al genoeg met onze telefoon in onze handen. De nadruk ligt bij deze game op het recherche werk in het dossier. Wel heb je voor een enkele opgave een laptop of telefoon nodig.


De moord op joyce

-Missionroom-

Ga voor de details in het dossier. Lees door de verhoren en controleer de alibi's van de verdachten. Lukt het jullie om de dader te laten veroordelen voor zijn daden?

De moord op Joyce

Verschil tussen 'De moord op Joyce' en onze 'Operatie' games

Pros

  • Kortere speelduur
  • Minder online werk
  • Met kleiner team te spelen
  • Goedkoper!

Conclusie :

'De moord op Joyce' is een ander soort game als onze 'operatie' games. De nadruk ligt meer op onderzoek en speurwerk in het dossier zelf. Daardoor is het ons gelukt de kosten lager te houden en dus ook de aanschafprijs te drukken. De moord op Joyce werkt net als onze andere games met een operatie code welke eenmalig te gebruiken is.

Door de kortere duur van het spel is het nog leuker om met het gezin te spelen en een minder lange zit voor de kids. Na bestelling verzenden wij net als de andere games op de eerst volgende werkdag. Als Postnl zijn werk goed doet ontvang je het onderzoek binnen 1 a 2 dagen in de brievenbus.

FAQ:

Heb ik een printer nodig?

Nee, je hebt geen printer nodig. We sturen je een compleet dossier toe met alles erop en eraan.

Wat heb ik nodig?

Je hebt, naast een drankje en een lekker hapje, 1 smartphone of laptop nodig. Daarnaast is pen en papier wel handig.

Is het geschikt voor kinderen?

We hebben de details beperkt gehouden om het niet te gek te maken. Natuurlijk gaat het wel over een moord en is het spannend.

Hoe lang duurt de game?

Dit is natuurlijk afhankelijk van jullie recherche team. De testteams hadden gemiddeld 90 min. - 2 uur nodig om de zaak op te lossen.

Clicky