fbpx
missionroom logo

De SWAT Escape Room is de bom

Als je kickt op actie en spanning dan is onze SWAT Escape Room helemaal voor jou. Actie, avontuur en spanning staan centraal in deze special operations missie. Je bent 60 minuten lang verwikkeld in een strijd tegen een terroristische organisatie waarbij het doel is om Europa te redden van een potentiële ondergang. Bij Missionroom lijkt het net of je een politiebureau binnenloopt, helemaal als de Game Master je als een beginnende agent behandelt.

In de SWAT Escape Room kan je al je energie kwijt

Onze verhaallijn is de rode draad door de Escape Room. De licht- en geluidseffecten zorgen ervoor dat je team zich geen seconde verveelt. Het doel is om binnen 60 minuten te ontsnappen. Dit doe je door verschillende aanwijzingen te vinden en zo raadsels op te lossen. Uiteindelijk vallen alle puzzelstukjes op hun plaats en is de missie geslaagd.

Voor de SWAT experience is durf nodig

Om heelhuids te ontsnappen is enige durf nodig. De Escape Room is niet voor doetjes. Wij raden een andere Escape Room ervaring aan voor mensen slecht ter been of invalide personen. Er is namelijk veel beweging nodig in SWAT.


In de Escape Room is een constante communicatielijn met de Game Master via walky talky’s. Zo is het ook voor claustrofobische personen minder beangstigend. We kunnen ook zaklampen meegeven als hulpmiddel of eventueel een uitgebreide kaart van de kamers. We houden alles nauwlettend in de gaten en als we merken dat de paniek toeslaat, drukken wij op de noodknop. Gelukkig komt dit bijna nooit voor.

Samenwerking is cruciaal

De SWAT Escape room is voor 18 jaar en ouder en is ook geschikt voor jongeren begeleid door volwassenen en voor zwangere spelers. De ideale groepsgrootte is 4-6 personen. De maximale groepsgrootte in de SWAT Escape Room is 8 personen. Echter, met 2 personen is het ook goed te doen. Zo lang je maar goed samenwerkt en communiceert. Mocht je het raadsel niet oplossen binnen het uur; geen zorgen, je kunt het altijd een andere keer nogmaals proberen.

Step1.
Check onze video's

Check hier onze escape room video's van onze escape rooms of bekijk de 10 tips om succesvol uit een escape room te ontsnappen.

Step2.
Reserveer je tijdslot

Selecteer via ons reservering systeem je gewenste tijdslot voor een van de escape rooms, en voltooi je reservering.

Step3.
Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het spelen van een escape room met je vrienden, gezin of je collega's? neem contact op via onze contact pagina


Escape room den haag

Copyright 2023 by  Missionroom.nl and Qusax.

Disclaimer