fbpx
missionroom logo

Een ontsnapping als kerstgeschenk met een Escape Room

Het mooiste aan Kerstmis is samenzijn, maar ook een Escape Room kerstgeschenk. Hoe kun je beter de Kerst doorbrengen met familie of vrienden dan met het oplossen van een spannend mysterie? Missionroom in Leidschendam heeft 4 gave Escape Room kamers, elk met een ander verhaal. Wel hebben ze gemeen dat het allemaal politiemissies zijn. Jouw missie met Kerst is er een van creativiteit, beleving en inzicht.

Een Escape Room kerstgeschenk onder de boom

Je vrienden, familie of collega’s verblijden met een Escape Room ervaring tijdens Kerst is niet alledaags. Wat goed is om te weten is dat je bij Missionroom betaalt per kamer. Het maximaal aantal spelers is 6-8. Hoe meer spelers, hoe voordeliger de Escape Room is.


We bevinden ons in Leidschendam op een centrale locatie met het openbaar vervoer voor de deur. Ook hebben we gratis parkeerruimte.


Ons thema draait om politiemissies en dat zie je al van buitenaf en als je de deur binnenstapt. Onze locatie ademt ‘politiebureau’.

De missies

Hieronder een kort overzicht van onze 4 kamers.

  • Voor mensen die graag griezelen is Christina’s droom een niet te missen ervaring. De kamer is ingericht als een griezelige slaapkamer.
  • SWAT is gemaakt voor actieliefhebbers. Als Special forces team ga je aan de slag om een terroristische aanslag te voorkomen
  • DEA heeft drugs als thema. Er circuleert een gevaarlijke drug en er staan levens op het spel. Als team is het aan jullie om hier een stokje voor te steken.
  • Café Voorburg is een Escape Room ingericht als een gezellige stamkroeg. De overleden eigenaar bewaarde een groot geldgeheim. Lossen jullie het mysterie op en gaan jullie met een zak geld aan de hal om kerstcadeaus te kopen?

Wat precies de bedoeling is

Teams hebben 60 minuten de tijd om aanwijzingen te verzamelen en puzzels op te lossen. Hierbij staat samenwerking centraal, maar het wordt aangeraden om niet hardop te denken, zodat je elkaar niet van het á propos brengt. Het kan ook als duo gespeeld worden, maar de ervaring heeft ons geleerd dat groepen van 6-8 vaak het meest succesvol zijn.


Bij Missionroom houden we het graag voor iedereen leuk. Mensen met (lichte) claustrofobie hoeven zich geen zorgen te maken. Zodra we merken dat de paniek in een van onze gesloten ruimtes toeslaat komen we in actie en gaan de lichten aan. Zo blijft het voor iedereen leuk!

Step1.
Check onze video's

Check hier onze escape room video's van onze escape rooms of bekijk de 10 tips om succesvol uit een escape room te ontsnappen.

Step2.
Reserveer je tijdslot

Selecteer via ons reservering systeem je gewenste tijdslot voor een van de escape rooms, en voltooi je reservering.

Step3.
Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het spelen van een escape room met je vrienden, gezin of je collega's? neem contact op via onze contact pagina


Escape room den haag

Copyright 2023 by  Missionroom.nl and Qusax.

Disclaimer