fbpx
missionroom logo

MISSIONROOM
Escape room voor 2 - 48 personen aan de rand van Den Haag

 🇬🇧 ALL ESCAPE ROOMS ARE AVAILABLE IN ENGLISH 🇬🇧

LASER AGENT 

Unieke en actief : combinatie van Lasergamen & escapen.
Voor teams van 10 - 24 spelers. Ook mogelijk om met 2 teams tegen elkaar in competitie te spelen!!

SWAT

Voel je zelf top agent tijdens deze belangrijke inval en red de wereld.

THUIS VERDER SPELEN?

Missionroom heeft meerdere unieke games voor thuis.

dea

Ronden jullie een groot 

drugsonderzoek succesvol af?


Cafe Voorburg

Zijn jullie corrupt genoeg?

Gek op cash geld?

Christina's Droom

Zal Christina weer lekker slapen of gaan jullie gillend naar huis?

ESCAPE ROOM DEN HAAG - LEIDSCHENDAM, OOK VOOR GROTE GROEPEN

Escape room liefhebbers kunnen in Leidschendam, Den Haag, terecht voor een meeslepende ervaring. Wij bieden diverse escape room ervaringen aan voor jong en oud. In een escape room word je, in groepsverband, opgesloten en moet je door middel van het oplossen van puzzels ontsnappen. Samenwerking staat centraal.

Escape room Den Haag ook voor mensen met claustrofobie

Een Escape room betreden als je claustrofobisch bent klinkt gek, maar wij bij Missionroom hebben overal aan gedacht. Wat goed is om te weten is dat je er in geval van paniek altijd uit kunt als je de ‘paniekknop’ indrukt. Voor claustrofobische spelers zijn er ook mogelijkheden die vooraf aangegeven dienen te worden.

Hoe escape rooms begonnen

Escape rooms zijn de laatste jaren flink in trek. Het concept kwam tot stand in 2003 in de Verenigde Staten. Het duurde zeven jaar voordat ze wereldwijd in de spotlight kwamen. Wij staan bekend als dé escape room in regio Den Haag en omstreken. Er zijn verschillende thema’s beschikbaar die elk andere doelgroepen en avonturiers aantrekken. In de laatste jaren zijn er steeds meer concepten ontstaan, zoals bijvoorbeeld oude gevangenissen die zijn omgetoverd tot Escape rooms.

Wat houdt een escape room exact in?

Zoals eerder vermeld is het dus de bedoeling dat je als groep de juiste oplossingen vindt om op tijd te ontsnappen. De tijdslimiet is bij alle escape rooms 60 minuten. Het leuke aan escape rooms is dat je kunt kiezen uit verschillende thema’s; zo heb je horror, actie of bijvoorbeeld kinderthema’s. Een groep waarin de taken goed worden verdeeld staat synoniem aan succes. Naast analytisch inzicht is teamwork ook uitermate belangrijk.

Meerdere escape rooms dichtbij Den Haag op 1 locatie

Op onze website kun je een kijkje nemen naar welke escape room er zoal beschikbaar is. Adrenaline-junkies kunnen kiezen voor de SWAT Escape room waar actie centraal staat. DEA is een escape room die draait om het oplossen van de georganiseerde drugs misdaad. Café Voorburg is leuk voor families. Het wordt aangeraden om met een groep van 4-6 te spelen, maar echtparen hebben doorgaans ook veel succes. De sleutel is dat je elkaar goed kent en goed op elkaar inspeelt.

Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur!

De escape room is direct naast de grootste snelwegen rondom Den Haag. 

THUISGAME :

"OPERATIE CLAVEM"

De laatste thuis game van de makers van Operatie Castellum & Missionroom escape rooms

THUISGAME :

"OPERATIE CASTELLUM"

De meeste verkochte en hoogst gewaardeerde thuis escape game van Nederland

Clicky