fbpx
escape room den haag

ESCAPEROOM IN DEN HAAG, OOK VOOR GROTE GROEPEN!

Escaperoom liefhebbers kunnen In Leidschendam, regio Den Haag, terecht voor een meeslepende ervaring. Wij bieden diverse escape room ervaringen aan voor jong en oud. In een escape room word je, in groepsverband, opgesloten en moet je door middel van het oplossen van puzzels ontsnappen. Samenwerking staat centraal.

Escaperooms in Den Haag ook voor mensen met claustrofobie

Een Escaperoom betreden als je claustrofobisch bent klinkt gek, maar wij bij Missionroom hebben overal aan gedacht. Wat goed is om te weten is dat je er in geval van paniek altijd uit kunt als je de ‘paniekknop’ indrukt. Voor claustrofobische spelers zijn er ook mogelijkheden die vooraf aangegeven dienen te worden.

Hoe het begon

Escaperooms zijn de laatste jaren flink in trek. Het concept kwam tot stand in 2003 in de Verenigde Staten. Het duurde zeven jaar voordat ze wereldwijd in de spotlight kwamen. Wij staan bekend als dé escaperoom in regio Den Haag en omstreken. Er zijn verschillende thema’s beschikbaar die elk andere doelgroepen en avonturiers aantrekken. In de laatste jaren zijn er steeds meer concepten ontstaan, zoals bijvoorbeeld oude gevangenissen die zijn omgetoverd tot Escaperooms.

Wat houdt een escaperoom exact in?

Zoals eerder vermeld is het dus de bedoeling dat je als groep de juiste oplossingen vindt om op tijd te ontsnappen. De tijdslimiet is bij alle escape rooms 60 minuten. Het leuke aan escape rooms is dat je kunt kiezen uit verschillende thema’s; zo heb je horror, actie of bijvoorbeeld kinderthema’s. Een groep waarin de taken goed worden verdeeld staat synoniem aan succes. Naast analytisch inzicht is teamwork ook uitermate belangrijk.

Meerdere escaperooms op 1 locatie

Op onze website kun je een kijkje nemen naar wat er zoal beschikbaar is. Adrenaline-junkies kunnen kiezen voor de SWAT Escaperoom waar actie centraal staat. DEA is een escaperoom die draait om het oplossen van de georganiseerde drugs misdaad. Café Voorburg is leuk voor families. Het wordt aangeraden om met een groep van 4-6 te spelen, maar echtparen hebben doorgaans ook veel succes. De sleutel is dat je elkaar goed kent en goed op elkaar inspeelt. 

Clicky