fbpx

Missionroom
4x MODERNE uitdagende top escape room op 1 locatie.

Elke escape room kan in het Nederlands en in het Engels worden gespeeld. Every escape room can be played in Dutch and English.


SWAT

Voel je zelf top agent tijdens

deze belangrijke inval 

en red de wereld.


dea

Ronden jullie een groot 

drugsonderzoek succesvol af?


Cafe Voorburg

Zijn jullie corrupt genoeg?


Christina's Droom

Zal Christina weer lekker slapen of gaan jullie gillend naar huis?

Escaperoom Rotterdam is geschikt voor vrijwel iedereen

Denk je dat een escape room in Rotterdam en omstreken absoluut niets voor jou is? Je vrienden en je partner willen dolgraag maar jij bent zelf al bang in een lift? Je houdt niet van het gevoel dat je opgesloten zit? Tja, uiteraard is dat wel het geval bij een escaperoom. Dat maakt het juist zo leuk, spannend en uitdagend. Dat stimuleert om zo snel mogelijk met elkaar de oplossingen te vinden. Maar echt, ook al heb je last van claustrofobie, ook voor jou is een escaperoom mogelijk. Wij hebben speciaal aan jou gedacht zelfs. Komt er paniek in je op en is dit niet te bedwingen, dan ben je binnen no time bij de paniekknop. Er komt meteen weer licht en de deuren gaan voor je open. Het is trouwens ook handig om het van te voren even aan te geven als je hier last van hebt. Dan vertellen we je graag over specifieke mogelijkheden.

Verschillende escaperooms Rotterdam

Onze escaperoom in Rotterdam en omgeving is er niet zomaar een. Bij ons vind je enorm veel spanning, avontuur en uitdaging. De laatste jaren zijn escape rooms razend populair geworden. Ze rezen als paddenstoelen uit de grond. Eigenlijk moeten we voor de begin van deze rooms in de Verenigde Staten zijn. Daar begonnen ze ongeveer in 2003. Daarna duurde het zeker nog zo’n 7 jaar totdat er wereldwijd escape rooms ontstonden. Wij zijn echt de escape room in de regio van Rotterdam en Den Haag. Alle doelgroepen vinden bij ons wel een geschikte kamer.

Ontsnap op tijd uit escape room Rotterdam

Bij de escaperooms Rotterdam gaat het uiteindelijk maar om een ding. En dat is op tijd zien te ontsnappen. Dit doe je met de hele groep. Samenwerken is heel belangrijk. In elke kamer heb je slechts 60 minuten de tijd. Welk thema spreekt je het meeste aan? Dat vergroot de kans op een tijdige ontsnapping. Houd jij enorm van horror? Wij hebben dan zeker een leuke kamer voor je. Kom je met kinderen, dan is er ook een goede escape room beschikbaar. Het is enorm belangrijk dat jullie als groep de taken goed verdelen. Dat vergroot namelijk de kans op succes. Teamwork is onmisbaar. Daarnaast komt ook analytisch inzicht je zeker van pas bij het oplossen van de puzzels.

Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur!

De escape room is direct naast de grootste snelwegen rondom Den Haag.

Clicky