fbpx

Missionroom
4x MODERNE uitdagende top escape room op 1 locatie.

Elke escape room kan in het Nederlands en in het Engels worden gespeeld. Every escape room can be played in Dutch and English.


SWAT

Voel je zelf top agent tijdens

deze belangrijke inval 

en red de wereld.


dea

Ronden jullie een groot 

drugsonderzoek succesvol af?


Cafe Voorburg

Zijn jullie corrupt genoeg?


Christina's Droom

Zal Christina weer lekker slapen of gaan jullie gillend naar huis?

Welke escaperoom in Zoetermeer en omstreken wordt het voor jou?

Wat verwacht jij van een escape room Zoetermeer en omgeving? Horror of actie? Kom je met kinderen? Bij Missionroom vind je meerdere escape rooms op 1 locatie. Zit je aan een bepaalde datum vast, kijk dan welke kamers er beschikbaar zijn. Boek je voor over een lange poos, dan is er nog alle keus. Laat je graag wat adrenaline rondstromen? Overweeg dan de SWAT escape room. Kijk je graag films over misdaad, misschien vind je de DEA dan wat. Die draait helemaal om het oplossen van georganiseerde drugsmisdaden. Komen jullie als gezin of met een gedeelte van de familie, dan is Café Voorburg een aanrader. Een groot voordeel van spelen met het gezin is dat je elkaar goed kent. Dat verhoogt de kans om op tijd naar buiten te komen. Zo kan het ook leuk zijn om als echtpaar een bepaalde kamer te kiezen. 

Goede bereikbaarheid belangrijk bij escaperooms Zoetermeer en omstreken?

De escaperoom nabij Zoetermeer moet goed bereikbaar zijn? Dat is bij ons zeker het geval. Missionroom is zeer goed bereikbaar. Ook het parkeren vormt geen enkel probleem. Dat kan gewoon voor de deur en is nog gratis ook. We bevinden ons direct naast de belangrijkste snelwegen rondom Zoetermeer en Den Haag. Zoetermeer is een ideale plek voor mensen die een dagje uit willen. Er valt in deze regio van alles te ontdekken.

Met wie kom jij naar escape room Zoetermeer?

Zoeken jullie als vriendengroep naar uitdagende escaperooms dichtbij Zoetermeer? Jullie zijn van harte welkom bij Missionroom. We ontvangen vaak groepen vrienden in onze kamers. Natuurlijk is dit spel ook heel geschikt voor het vieren van een vrijgezellenfeest. Blijf na afloop gerust nog even gezellig bij ons hangen. Er zijn drankjes te koop. Zoek je nog een leuke invulling voor het volgende personeelsuitje? Van een bezoek aan Missionroom krijg je vast en zeker geen spijt. 

Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur!

De escape room is direct naast de grootste snelwegen rondom Den Haag.

Clicky