fbpx

Missionroom
4x MODERNE uitdagende top escape room op 1 locatie.

Elke escape room kan in het Nederlands en in het Engels worden gespeeld. Every escape room can be played in Dutch and English.


SWAT

Voel je zelf top agent tijdens

deze belangrijke inval 

en red de wereld.


dea

Ronden jullie een groot 

drugsonderzoek succesvol af?


Cafe Voorburg

Zijn jullie corrupt genoeg?


Christina's Droom

Zal Christina weer lekker slapen of gaan jullie gillend naar huis?

Escaperoom Zuid Holland

Je bent op zoek naar een escape room in Zuid Holland? Boek dan een van de kamers die je vindt bij Missionroom. Met hoeveel personen willen jullie het spel spelen? We hebben per escaperoom duidelijk aangegeven voor hoeveel deelnemers het spel bedoeld is. Voor dit aantal is het spel dan ook echt ontworpen. De minimumleeftijd hebben we ook niet zonder reden vermeld. Het is echt belangrijk om die in acht te nemen. Kom je bij ons in een van de escaperooms, dan ben je daar echt alleen met je eigen gezelschap. Jullie spelen samen. Er worden geen andere mensen in jullie kamer bij geplaatst.

Je zoekt escaperooms Zuid Holland voor jullie volgende teambuilding?

Als je een escaperoom in Zuid Holland wilt reserveren voor jullie teambuilding, zit je bij Missionroom helemaal goed. Wij zijn perfect ingericht op het ontvangen van grotere groepen mensen. De bereikbaarheid is goed, want we bevinden ons dichtbij de snelweg. Ook parkeren is geen enkel probleem. Dit is gratis en kan gewoon bij ons voor de deur. We maken graag een teambuilding concept voor je op maat. Wellicht wil je het spelen van de escaperoom combineren met een lunch. Neem vrijblijvend contact op en we bespreken de mogelijkheden. Ook wanneer je zoekt naar een vergaderarrangement, zijn wij je ideale partner. 

Praktische informatie over escape room Zuid Holland

Als je bij een van onze escaperooms in Zuid Holland komt, hoef je op zich niets mee te nemen. Wel adviseren wij om voor de zekerheid een leesbril bij je te hebben. Wil je kleine cijfers, tekens of letters ontcijferen, dan zou dat van pas kunnen komen. Wij zorgen verder voor alle materialen die nodig zijn. Kom niet in je mooiste kleding, want het kan gebeuren dat je zomaar ineens op de grond ligt. Wat denk je van aanwijzingen die daar ergens verborgen zijn? En stel je voor dat je belangrijke informatie onder water kunt vinden. Houd gewoon overal rekening mee. Verder verklappen we niets!

Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur!

De escape room is direct naast de grootste snelwegen rondom Den Haag.

>