Word ik echt opgesloten?

Je wordt echt opgesloten, maar met de paniekknop ben je er indien nodig direct weer uit. Dit omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit bijdraagt aan de beleving van onze escape room. Echter, er zijn noodprocedures en er is ook een paniekknop. Wanneer je deze indrukt gaat het licht aan en de deuren open, het spel is dan wel ten einde. Daarnaast houden we je via live videobeelden in de gaten.

Hoe lang duurt de escape room?

Het spel duurt 60 minuten. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Het zou jammer zijn als je al tijd hebt verloren voordat je begint. Na afloop zullen we nog kort het spel met je doornemen. Het is mogelijk om bij ons een drankje te kopen.

Wat gebeurt er als we tijd te kort komen?

Het spel loopt ten einde als de 60 minuten zijn verlopen. Vanzelfsprekend gaat dan de deur alsnog open zodat je kan ontsnappen. Echter zullen de gescoorde punten niet meetellen voor de jackpot. Je bent natuurlijk altijd welkom om het nog een keer te proberen om binnen de 60 minuten te ontsnappen.

Hoeveel personen zijn er in de kamer

Per escape room is er vermeld voor hoeveel deelnemers het spel is ontworpen. Het spel is ontworpen op dit aantal spelers. Ditzelfde geldt ook voor de minimale leeftijd. Ideaal is een groep van 6 spelers die samen werken. Maar echtparen zijn ook vaak zeer succesvol samen!

Wie is er bij ons in de kamer?

De boeking is per kamer, je speelt het spel dus met je eigen gezelschap. Er zullen geen andere personen bij geplaatst worden.

Oepsie ik kan toch niet komen?

Tot 24 uur vooraf kan je kostenloos annuleren. Wanneer je te laat annuleert brengen we de kosten in rekening, immers hebben we de escape room voor je vrijgehouden en niet kunnen verhuren. Bij het plaatsen van een reservering ga je accoord met de voorwaarden.

Zijn er parkeer voorzieningen?

Bij ons is voldoende parkeerruimte. Mocht dit niet voldoende zijn dan is er genoeg parkeerruimte in de buurt. Met het openbaar vervoer zijn we ook goed bereikbaar! We zitten naast station Voorburg alwaar de tram, trein en bussen stoppen.

Is het mogelijk om als team een teambuilding te doen?

Natuurlijk! We maken ook teambuilding concepten op maat. Zo kunnen we ook een lunch of vergader ruimte verzorgen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat moeten we mee brengen?

Je hoeft niets mee te brengen, hoewel een leesbril soms goed van pas kan komen. Trek niet je nieuwste kleren aan. Het is mogelijk dat er aanwijzingen op de grond of bijvoorbeeld onder water liggen. We verklappen nog niets maar hou overal rekening mee!

Westeinde 8
2275 AD Voorburg
085-7735250