fbpx
missionroom logo

In Zoetermeer vind je dé Escape Room vol actie

Je hoeft niet verder te kijken dan Zoetermeer voor een gave Escape Room ervaring. Zo nu en dan is een goede puzzel goed voor de hersenactiviteit. Wij bij Mission Room creëren Escape Rooms met een speur-element. De droom van elke speurder en actiezoeker. We gaan hieronder dieper in op wat Escape Rooms inhouden en waarom het leuk is om het een keer te proberen.

Een Escape Room voor jong en oud in Zoetermeer

Escape Rooms vinden hun oorsprong in de Verenigde Staten. Het jaar was 2003 toen de eerste Escape Room een feit was. Het begon als een rollenspel waar iedere deelnemer in een rol kruipt en deel wordt van een fictieve wereld. Onze Escape Rooms zijn bij uitstek geschikt voor kinderen, tieners en volwassenen.

Samenwerking is essentieel

Om als winnaar uit de bus te komen moet iedereen zijn beste beentje voortzetten. Vaak wordt een Escape Room geboekt door een groep van 4-6 spelers. De deelnemers verdelen de taken zodat je de puzzels en codes sneller kraakt. De timer staat op 60 minuten, maar geen druk hoor; als een iemand aanwijzingen zoekt en de anderen puzzelen dan komt het helemaal goed.

Uit welke verhaallijnen je kunt kiezen

Of je nu 7 of 85 jaar oud bent, Mission Roomt heeft een passend verhaal voor iedere speler. Zo kunnen fans van horror kiezen voor ‘Christina’s droom’: een griezelige slaapkamer met een meisje dat maar niet van haar nachtmerries afkomt en actieliefhebbers voor SWAT, waar pure actie centraal staat.  


Dirk Klink is jammerlijk genoeg overleden en als nabestaanden zijn jullie door de notaris uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan Café Voorburg. Er staat veel geld op het spel en het is aan jullie om een intrigerend mysterie op te lossen. Café Voorburg is ook beschikbaar speciaal voor kids in een speciale, op maat gemaakte versie.

Geen fan van kleine ruimtes?

Niemand wordt per definitie blij bij de gedachte van opsluiting. Voor sommigen is er geen denken aan. Speciaal voor die mensen kunnen er, mits dit op voorhand wordt aangegeven, wij aanpassingen doen, zodat claustrofobie de kiem in wordt gesmoord. Actie, mysterie en plezier voor iedereen; daar draait het om bij ons in de Mission Room in Zoetermeer. 

Step1.
Check onze video's

Check hier onze escape room video's van onze escape rooms of bekijk de 10 tips om succesvol uit een escape room te ontsnappen.

Step2.
Reserveer je tijdslot

Selecteer via ons reservering systeem je gewenste tijdslot voor een van de escape rooms, en voltooi je reservering.

Step3.
Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het spelen van een escape room met je vrienden, gezin of je collega's? neem contact op via onze contact pagina


Escape room den haag

Copyright 2023 by  Missionroom.nl and Qusax.

Disclaimer