fbpx

LASER AGENT

Unieke combinatie van escape en lasergamen

LASER AGENT

De terreurgroep “Zillion” heeft een munitie opslag bezet van defensie. De rivaliserende terreurgroep eist de vrijlating van hun captain. Om hun dreigement kracht bij te zetten hebben ze 10 bommen geplaatst in de munitie opslag.

Aan jullie, als speciaal opgeleide specialisten op het gebied van high-crime, de taak om deze bommen onschadelijk te maken. Extra gevaarzetting is echter dat de leden van de terreurgroep nog steeds het munitie depot bezet houden en zich met grof geschut verdedigen.


De bommen zijn kleine escape room achtige puzzeltjes en moeten onschadelijk gemaakt worden. Echter zal het vijandelijk vuur, waartegen jullie je als team moeten verdedigen, het extra uitdagend maken. Het is dus zeker geen escape room en ook zeker geen standaard lasergame baan.


Laser Agent is voor groepen van 12-20 personen. Games worden gespeeld in een uur met 2 rondes en een korte pauze tussen de rondes om op adem te komen. De eerste ronde moet team A de bommen onschadelijk maken en team B speelt dan de terreurgroep. In de tweede ronde is dit omgedraaid.

Informatie

  • Aantal speler : 12 tot 20 spelers
  • Minimum leeftijd : 16 jaar
  • Spelduur : 60 minuten
  • Vanaf 20 euro per persoon
  • Actief!