fbpx
missionroom logo

Met 8 personen wordt onze Escape Room ervaring nog gezelliger

Onze Escape Rooms hebben ieder een uniek element en lenen zich uitstekend voor groepen tot 8 personen. Uit ervaring hebben wij ondervonden dat 4-6 personen een winnende formule is, maar met 8 personen is het ook goed vertoeven. Bij Escape Rooms staan samenwerking, een goede rolverdeling en analytisch vermogen centraal. Voor menig puzzelaar is het zeker voor herhaling vatbaar.


Puzzels, aanwijzingen en andere codes liggen verspreid door de kamers. Als team is het aan jullie om de puzzels binnen een uur te kraken en uiteindelijk de oplossing te vinden. Je krijgt hulpmiddelen mee en met de coole licht- en geluidseffecten wordt het een onvergetelijke belevenis.

Binnen 60 minuten ontsnappen uit een Escape Room met 8 personen

Je ontvangt een belletje van je vrienden dat ze een Escape Room hebben geboekt. Je vraagt ze wat dat inhoudt, maar dat houden ze nog even geheim. De laatste jaren zijn Escape Rooms enorm in populariteit gegroeid. Het concept bestaat nog niet zo lang en er gaan ongetwijfeld meer ideeën bijkomen. Onze Escape Rooms zijn gebaseerd op politiemissies. Onze locatie in Voorburg is ingericht als een café en onze locatie in Leidschendam als een politiebureau. Meer over de missies hieronder…

Van onschuldige burgers redden tot het oplossen van geldmysteries

Als je houdt van raadsels en andere hersenkrakers zijn al onze Escape Rooms geschikt, maar ze verschillen elk iets van elkaar. Zo is onze SWAT Escape Room geschikt voor adrenalinefreaks en Christina’s droom voor spelers die houden van het onbekende. In de laatstgenoemde Escape Room is het de bedoeling dat je aanwijzingen vindt en het mysterie ontrafelt achter Christina’s nachtmerries. In Café Voorburg is iets niet pluis, want de overleden Dirk Klink heeft een financieel raadsel achterlaten. Café Voorburg is ook speciaal voor kinderen gemaakt, zodat spelers van alle leeftijden zich kunnen aanmelden.

Opgesloten, maar niet echt

Bij Missionroom sluiten we je op, maar als het te eng wordt mag je gewoon naar buiten. Voor spelers met claustrofobie is dit een geruststellende gedachte. Ook kunnen we voor hen wat aanpassingen maken, zodat de Escape Room laagdrempeliger wordt. Uiteindelijk draait het om plezier voor de hele groep.

Step1.
Check onze video's

Check hier onze escape room video's van onze escape rooms of bekijk de 10 tips om succesvol uit een escape room te ontsnappen.

Step2.
Reserveer je tijdslot

Selecteer via ons reservering systeem je gewenste tijdslot voor een van de escape rooms, en voltooi je reservering.

Step3.
Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het spelen van een escape room met je vrienden, gezin of je collega's? neem contact op via onze contact pagina


Escape room den haag

Copyright 2023 by  Missionroom.nl and Qusax.

Disclaimer