fbpx

Team building bij Missionroom

Of gewoon gezellig een middagje of avondje uit met elkaar!


Voor iedereen uitdagend en leuk

Groepen van 6 - 48 personen

Waarom kiezen voor Missionroom?

Voor iedere speler leuk!

Het bijzondere van escape rooms is dat het voor alle leeftijden, interesses en achtergronden leuk is om te doen! Voor directie of productie medewerker en voor 18 en 65 jarigen. Onze verschillende escape rooms zijn ieder uniek en sluiten op die wijze perfect aan op de behoefte van de groep

Competitie blijft leuk!

Wie is er het snelste? Wie staat er als eerste weer buiten? Het blijft onbedoeld toch altijd weer leuk om elkaar uit te dagen en er een wedstrijd van te maken. Voor de echt fanatieke spelers hebben we onze unieke lasergame & escape experience. dit is een combinatie van het spelen van een escape room en de spanning van het lasergamen.

Borrel & Bitterbal?

Vanzelfsprekend is het mogelijk om gezellig met elkaar een drankje te drinken. Daarbij hoort natuurlijk ook een lekker hapje! Ook daar kunnen wij bij Missionroom voor zorgen, liever vega of vegan? Ook geen probleem! 

Lasergamen, escapen of beiden? 

Laseragent,

Laseragent is een unieke actieve combinatie van lasergamen en escapen. Verdeeld in 2 teams moet je elkaar beschermen en bommen onschadelijk maken. De bommen zijn te vergelijken met escape room achtige opgaven. Wij hebben verschillende games van bijvoorbeeld 20 minuten per game.

Escapen,

Wij hebben 4 verschillende en uitdagende escape rooms. Elke escape room heeft een uniek verhaal. Zo is er een spannende, actieve, uitdagende escape room voor elk niveau. Per escape room spelen er 4-8 spelers tegelijk per kamer. De duur van het spel is 60 minuten.

Heb je nog vragen over onze mogelijkheden?

Wij helpen je natuurlijk graag verder met de organisatie van je team uitje. Of het gaat om 6 of 48 personen? Alles is bij ons mogelijk, niets is ons tegek! Daag ons uit!

Klik op onderstaande button om direct contact op te nemen.

© Missionroom.nl