Cafe Voorburg

Cafe Voorburg

Dirk Jacobus Klink was een Voorburger die altijd klaarstond voor iedereen. Op zijn oude dag bezat hij een klein cafeetje aan de rand van de stad, de ideale plek om even lekker door te zakken. Iedereen spreekt vol lof over hem maar wat niemand begrijpt is waarom hij tot z’n overlijden zo bleef vasthouden aan zijn geliefde café.

Zijn echte liefde was echter voor jullie, zijn achterkleinkinderen. Dirk heeft het café aan jullie nagelaten en jullie zijn wel heel benieuwd wat dat café nou zo speciaal maakte voor Dirk. Nu nog die sleutel vinden en dan kunnen jullie er je gang gaan. Kortom: weten jullie wat er écht schuilgaat achter Dirk en zijn café?

Laat je meenemen in het verhaal van Cafe Voorburg. Vol uitdagingen zal deze escape room het uiterste van je creativiteit vragen om het uiteindelijke doel te bereiken.

Cafe Voorburg is perfect om te spelen met het gezin.
De leeftijd van 16 tot 94! is inmiddels uit het Cafe ontsnapt.

Deze escape room is te spelen met kinderen vanaf 12 jaar, onder de 17 alleen onder begeleiding.

Maximaal 8 personen.

De kosten per spel zijn 115,- spel van 60 minuten.

This theme can also be played in English

Christina's droom

Christina's droom

Het verhaal gaat over de 5 jarige Christina die veel last heeft van enge dromen en speelt zich af in haar slaapkamertje. In haar slaapkamer zijn diverse uitdagingen te vinden, door deze op te lossen en te kraken wordt de weg voor Christina vrijgemaakt naar droomland, waar zij niet meer gekweld zal worden door haar enge dromen.

Ontvlucht op tijd de kamer van het meisje of je wordt de rest van je leven ‘s nachts gillend wakker net als Christina… Geluid en licht zorgen in deze kamer voor speciale effecten.

Deze escape room is te spelen met kinderen vanaf 12 jaar, onder de 17 alleen onder begeleiding.

Maximaal 6 personen.

De kosten per spel zijn 115,- spel van 60 minuten.

This theme can also be played in English

SWAT

SWAT

De dreiging op aanslagen neemt steeds meer toe in Europa. Alle bewijzen beginnen zich bij de verdachte flink op te stapelen. Tijd om in actie te komen en een inval te doen. Gaat het jullie lukken om een of meerdere aanslagen te voorkomen? Tijdens de huiszoeking van de verdachte stuiten jullie op bijzondere informatie. Is jullie team getraind genoeg om deze informatie diep genoeg te doorgronden?

Stap in de huid van een echt SWAT teammember en doe een heuse inval in de woning van de verdachte!

Deze escape room is te spelen met kinderen vanaf 16 jaar, onder de 18 alleen onder begeleiding.

Maximaal 8 personen.

De kosten per spel zijn 115,- spel van 75 minuten incl. briefing en de-briefing.

This theme is not yet available in English

Let op! Deze kamer is op onze nieuwe locatie in Leidschendam!

Westeinde 8
2275 AD Voorburg
085-7735250