fbpx
missionroom logo

Vergaderen op een andere manier in onze Escape Room

Altijd maar op dezelfde locatie vergaderen kan op een gegeven moment leiden tot stagnatie. Om geïnspireerd en gefocust te blijven is het een goed idee om zo nu en dan op een andere locatie te vergaderen. Een locatie zonder afleidingen waar je te maken hebt met nieuwe impulsen. Onze vergaderruimtes in Leidschendam en Voorburg bieden net iets extra’s.

Vergaderen zonder zorgen

 Als u bij ons vergadert kan de bijeenkomst meteen beginnen zonder de voorbereidingen die normaliter nodig zijn. Na afloop hoeft er niet opgeruimd te worden, maar dat mag natuurlijk wel. Thee, koffie en fris staan klaar zodat iedereen gehydrateerd en vol energie in de vergadering aanwezig is. Tijdens de vergadering kun je ook ongestoord je gang gaan zonder externe afleidingen. Daar zorgen wij voor.

Teambuilding kan nooit kwaad

Voor of na het vergaderen kan er aanvullend een Escape Room-experience geboekt worden. Op die manier wordt er zowel gewerkt als ontspannen. Een win-win situatie. In het Engels wordt er in bedrijfssferen weleens gezegd ‘work hard, play hard’ en dat is op onze Mission Room locaties zeker het geval. Bij ons boek je resultaten en worden onderlinge relaties versterkt. Dat momentum neem je mee terug de werkruimte of het werkveld in.

Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeerruimte

Onze locaties in de regio Den Haag zijn uitgerust met gratis parkeerruimte. Daarnaast zijn we ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer via de trein of de Randstadrail.

Laat je inspireren

Wij hebben 2 locaties: een in Voorburg en een in Leidschendam. De vergaderruimtes zijn volgens een thema ingericht waardoor je je in een speciale omgeving waant. De ruimte in Voorburg oogt als een café met Frans terras en onze locatie in Leidschendam lijkt het net of je een politiebureau binnenloopt. Thinking outside the box is onze filosofie en dit zet zich om in resultaatgericht vergaderen. Af en toe is een frisse omgeving net wat je nodig hebt om met z’n allen productief te vergaderen.

Step1.
Check onze video's

Check hier onze escape room video's van onze escape rooms of bekijk de 10 tips om succesvol uit een escape room te ontsnappen.

Step2.
Reserveer je tijdslot

Selecteer via ons reservering systeem je gewenste tijdslot voor een van de escape rooms, en voltooi je reservering.

Step3.
Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het spelen van een escape room met je vrienden, gezin of je collega's? neem contact op via onze contact pagina


Escape room den haag

Copyright 2023 by  Missionroom.nl and Qusax.

Disclaimer