fbpx

Escapen & vergaderen

Wij merken dat extern vergaderen ontzettend veel voordelen heeft. Mensen gaan naar de vergaderlocatie om echt te vergaderen. Er is geen afleiding door telefoon, collega’s, of mensen die binnenlopen.

Een andere omgeving en atmosfeer geven inspiratie. Er is uit onderzoek gebleken dat een andere omgeving ervoor zorgt dat mensen anders naar dingen gaan kijken. Het werkt dus zeer inspirerend en geeft nieuwe inzichten. Kom dus ook eens uit uw vertrouwde omgeving voor een vergadering en boek onze unieke ruimte in Leidschendam!

5 voordelen om eens te kiezen voor vergaderen buiten de deur:


1. Inspirerende omgeving

Onze locaties zijn gebouwd rondom het thema van onze escape-experience, zo loopt u in Leidschendam een heus politiebureau binnen.

2. Besef van urgentie

Investeren in een externe locatie om te vergaderen, geeft prioriteit en lading aan de bijeenkomst. De deelnemers zullen zich eerder betrokken en proactief opstellen door de verandering van omgeving.

3. Je kunt niet gestoord worden

Ben je net lekker bezig, wordt je gestoord door een collega die ‘snel even iets moet vragen’. Dit voorkom je door een belangrijke meeting op een externe locatie te houden. Iedereen kan hierdoor zijn volle aandacht richten op het doel van de bijeenkomst.

4. Teambuilding

Aanvullend kan bij ons een escape-experience geboekt worden. Hierdoor leren de deelnemers elkaar beter kennen en breekt het ijs, terwijl er ook werk gedaan wordt. Twee vliegen in een klap!

5. Ervaring en faciliteiten

Wij hebben ervaring met het organiseren van bijeenkomsten. Hierdoor kan de bijeenkomst zorgeloos beginnen, hoeft er niet opgeruimd te worden (mag natuurlijk wel) en staat koffie, thee en fris klaar. Parkeren doe je gratis voor de deur!

Clicky